FOTOGRAFERING

Gode billeder er afgørende for en hver form for visuel kommunikation.
Virksomhedens bygninger, lokaler og ansatte afspejler ofte virksomhedens sjæl. Fotograferet korrekt og med den rigtige "stemning" kan det derfor være et værdifuldt element i præsentationen af virksomhedens identitet.
Ligeledes rummer ethvert produkt en "sjæl", der kan fanges med det rigtige billede i den korrekte belysning og opsætning.

Nedenfor finder du eksempler på nogle få af de foto-opgaver vi har løst i tidens løb. Er du interesseret i mere information om de enkelte løsninger, er du naturligvis velkommen til at kontakte os HER...

BYGGERI

Vi fotograferer nybyggeri, bygningsrenovering og interiør til dokumentation, kvalitetssikring, salgs- og udlejningsprospekter.

MENNESKER

Vi fotograferer virksomhedens ansatte både som direkte portræt-fotos og i deres naturlige arbejdsmiljø

PRODUKTER

Vi fotograferer produkter til præsentation, promotion og salgsdisplays. Både på neutral baggrund og i miljø-opsætninger..

VIDEO PRODUKTION

En kort video er ofte det bedste medie til at fange opmærksomhed med. Vi laver mindre videoproduktioner til instruktion og promotion af virksomheder og produkter.
Nedenfor finder du eksempler på nogle få af de video-opgaver vi har løst i tidens løb. Er du interesseret i mere information om de enkelte løsninger er du naturligvis velkommen til at kontakte os HER...

DOKUMENTATION

PROMOTION

PRODUKT PRÆSENTATION

PORTRÆT

INTERVIEW

JUBILÆUM / SLIDESHOW